Skatteoppgjør 2016

 
Siste pulje i skatteoppgjøret for 2016 sendes ut i dag.
 
De aller fleste lønnstakere og pensjonister ble varslet om skatteoppgjøret sitt i juni. Neste mulighet var 2. august 2017 (da startet næringsdrivende og deres ektefelle å få skatteoppgjøret), og deretter ble det løpende oppgjør frem til 25. oktober 2017. 
 
Selskaper, selskap med deltakerfastsetting og personer bosatt i utlandet som mottar pensjon fra Norge får sitt skatteoppgjør i siste pulje, i dag.
 
Oppgjøret kan bli forsinket dersom man gjorde endringer i skattemeldingen etter fristen.
Fra inntektsåret 2016 kan man i de fleste tilfeller endre skattemeldingen selv om leveringsfristen er passert. Dvs. hvis man mener noe er feil med formues- og inntektsskatten, det gis mulighet til å rette det.
 
Jeg anbefaler å sjekke skatteoppgjøret nøye samt skattekort man bruker det. Skatteoppgjøret viser den økonomiske situasjonen. Dersom det ikke er noe store endringer, ser man fort hvor mye skatt blir det. Nå er det litt sent å justere for året 2017 (eller man kan be om å trekke mer skatt på november og desember lønnen). Men ganske snart blir skattekortet for 2018 tilgjengelig, slik at man kan endre det. Det er best når skatten er nærmest tilpasset, slik at man får riktig utbetalt til riktig tid.
 
#Norge #skatt #skatteoppgjør #fastsettelse #restskatt #skattekort #lønnstaker #næringsdrivende #selskap #formue #inntekt #skattemelding #businessinnorway #økonomi #sparetips #tallsnacks

Liten gave – stor glede

 
Jeg blir glad hvis de sier om meg senere «Han var en snill person». Dette betyr ikke at jeg alltid er snill. Men vennlighet kommer først.
Yuri Nikulin, kjent russisk skuespiller
 
 
 
Jeg er veldig glad at mitt blogginnlegg hjalp til å samle inn penger. Det var gledelig at flere sendte meg penger på Vipps, jeg fikk hele 1100 kroner på noen timer. Muligens noen som overførte penger direkte til guttens familie. Hver krone hjalp her.
 
Det var veldig godt å få vite at innsamlingen ble ferdig før fristen, nøyaktig 25. september. Det var en ganske stor aksjon da organisator var både på TV og radio, samt at flere auksjoner samlet inn penger til Arsenii. I sammen ga vi en sjanse til ett liv!
 
Nå er Arsenii i Israel og tar diverse prøver til en operasjon som planlegges i november.
 
Takk til alle som bidrar til gode saker! Vi gjør verden bedre!
 
#Norge #veldedighet #innsamling #gisjanse #hjelp #hjelpersammen #godesjeler #barn #hjelpbarn